...beställa lunchen via appen Mitt Käk...

10 Februari

I höst kommer eleverna på Lust & Lära och Hälsingegymnasiet kunna beställa sin lunch via appen Mitt Käk, där de har sex olika rätter att välja på varje dag. Det är Sofia Nordell från Bollnäs som tagit fram det prisbelönta koncepetet, som vi nu satsar på för våra elever på Lust & Lära. Hela idén bygger på att få alla elever att äta sig mätta på skollunchen genom att servera god och näringsriktig mat, som eleverna tycker om. Mätta elever mår bra och presterar bra i skolan.

Koncepetet har tagits fram i dialog med elever och tanken är att det alltid ska finnas någon rätt som passar för alla. På så sätt minskas också matsvinnet. På Hela Hälsingland och i lördagens Ljusnan presenterades samarbetet mellan Sofia Nordells Mitt Käk och friskolorna Lust & Lära och Hälsingegymnasiet. Klicka på länken nedan för att läsa artikeln från i lördags.

Vi ser fram emot att införa ett spännande lunchkoncept för våra elever i höst! Mer information kommer inför höstterminsstarten.

https://www.helahalsingland.se/artikel/bollnas-c/prisbelonad-app-flyttar-in-i-skolmatsalen-vi-ser-verkligen-fram-emot-det

0 kommentarer - Skriv en kommentar

Tack!

Din kommentar har skickats för granskning.

Skriv en kommentar

* Skolans ledning kommer granska ditt inlägg innan publiceringen.