Elever & föräldrar

Lunchmeny

Vecka 8 (19 Feb - 23 Feb)

Måndag Chili con carne, ris
Skeppargryta (fisk), potatis
Tisdag Pasta med kyckling i currysås
Pytt i panna, ägg, rödbetor
Onsdag Färsbiffar, gräddsås, potatis
Bruna bönor, stekt fläsk
Torsdag Kokt varm korv, potatismos
Janssons frestelse, ägghalva
Fredag Plommonspäckad fläskkarré, brun sås, potatis
Kött- och grönsaksgryta, potatis

Sallad, bröd och smör ingår i lunchen varje dag. Specialkost enligt önskemål.

Vecka 9 (26 Feb - 02 Mar)

Måndag Pasta, köttfärssås
Kokt dillkött, potatis
Tisdag Tacobuffé
Onsdag Sprödbakad fisk, kall sås, potatis
Rysk pytt, rödbetor
Torsdag Sötsur kycklinggryta, ris
Pölsa (hemlagad), potatis, rödbetor
Fredag Filégryta, ris
Lasagne

Sallad, bröd och smör ingår i lunchen varje dag. Specialkost enligt önskemål.

 Rätten inom parentes är dagens vegetariska alternativ och endast för de elever som har specialkost. 

 

Gustavssons Servering & Catering AB